Kontrollansvarig Stockholm

Trygg samarbetspartner med lång erfarenhet

Om oss

Siljeströms arbetar mot såväl företag som privatpersoner som är fastighetsägare i Stockholmsområdet. Vi erbjuder en rad olika byggrelaterade tjänster och tar oss an både stora och små projekt - från lägenheter till större lokaler och hela fastigheter.

Utöver kontroll av byggprojekt kan vi ta hand om hela entreprenaden för ditt byggprojekt om du så önskar (dock inte samtidigt då lagen kräver att kontrollansvarig och genomförande entreprenör arbetar för separata företag).

Vi vet att planering och god kommunikation är avgörande för att nå gemensamma mål och därför är vi noga med att alltid föra en löpande dialog under alla steg av projekten. Vi är färdiga först när du är nöjd!

Hos oss får du tillgång till lång och bred erfarenhet. Några av oss har tidigare arbetat som snickare hos större företag såsom NCC, vilket har givit oss möjlighet till vidareutbildning och mycket erfarenhet av olika slags projekt. Andra av oss har främst fokuserat på att driva egna fastighetsprojekt av olika storlek. Hos oss är du i goda händer när du behöver hjälp med kontroll och styrning av byggprojekt.

Samtliga montörer hos oss har de certifieringar och behörigheter som krävs av respektive branschorganisation. F-skattsedel, entreprenad- och ansvarförsäkringar som skyddar både vår personal och dig som beställare är en självklarhet!

Vi har många års erfarenhet av arbete tillsammans med fastighetsägare, hyres- och bostadsrättsföreningar. Om du vill få referenser till tidigare och existerande kunder är du varmt välkommen att höra av dig. Vår målsättning är att våra kunder ska vara nöjda både idag och på lång sikt!

Kontakta oss gärna om du vill veta mer.